Bestille spillet

FINN ORDET

er et gratis PC-spill for barn i alle aldre! Det kan like gjerne spilles på aldershjemmet som på barneværelset, og vi anbefaler at det spilles i klasserommet. Vi håper det kan gi mange morsomme og lærerike stunder foran PC-en, også for "læringsmette".

Bare brukernes fantasi setter grenser for hva spillet kan benyttes til. Basert på velkjente "Hangman" gjelder det å finne fram til riktig ord eller uttrykk før det er for sent. Hensikten er å ha det morsomt mens du lærer noe nytt eller gjenoppfrisker gamle kunnskaper.

Det følger med noen ordsamlinger (databaser), men spillerne selv eller en lærer kan også enkelt lage sine egne ord-filer med spørsmål og svar. Spillet er derfor velegnet til bruk i mange skolefag, faktisk også til enkle regnestykker.

Spillet legger opp til å teste og utvikle egne kunnskaper, men inneholder en poengtavle og kan gjerne spilles i sosiale sammenhenger og som konkurranse/quiz mellom deltakere. Lagspill er også mulig.

Donasjoner via Vipps til mobilnr 48137960 mottas med takk. Hvis du også oppgir navn (maks 23 tegn) og e-postadresse på den som ønsker sitt personlige emblem i spillet, sender vi en registreringskode med veiledning. Kunder som har kjøpt en tidligere versjon av spillet, kan få emblemet uten ytterligere donasjon.

Versjon 3 er utgitt som gratis, men opphavsbeskyttet "freeware". Registrering og betaling er ikke lenger nødvendig. Vår nettbutikk er lagt ned, og salgsbetingelsene er opphevet. Derfor er spillet kun tilgjengelig som nedlastning fra våre hjemmesider, og vår support er begrenset til online hjelpetekst.


Copyright e-forlaget™ © 1980-2024